Dimecres, 22 de setembre de 2021 - Edició 1154
La República

Els treballadors de Bosch es manifesten a Vilafranca per demostrar que “lluitaran units” per evitar el tancament

ACN Vilafranca del Penedès.-Els treballadors de la planta de Bosch a Castellet i la Gornal s’han manifestat aquest dissabte al matí a Vilafranca del Penedès per demostrar que “lluitaran units” […]

Avatar
Agències 12/09/2020

ACN Vilafranca del Penedès.-Els treballadors de la planta de Bosch a Castellet i la Gornal s’han manifestat aquest dissabte al matí a Vilafranca del Penedès per demostrar que “lluitaran units” per evitar el tancament de la fàbrica i que 300 famílies es quedin al carrer. Els concentrats han volgut deixar clar a la direcció de la multinacional que “no estan enfonsats” per l’anunci de tancament i que tenen ànims i força per “resistir el que calgui”. Davant l’inici de les negociacions de l’ERO aquest dilluns, el comitè assegura que les afronten amb la voluntat de “guanyar temps” per trobar una sortida al conflicte. També han proposat organitzar una manifestació unitària amb els treballadors de Saint Gobain i Alfisa en defensa del teixit industrial del Penedès.

La direcció de Bosch va anunciar dilluns passat als seus treballadors la voluntat de tancar la planta de Castellet i la Gornal (Alt Penedès), una decisió que posa en risc la feina dels 300 treballadors d’una fàbrica que fa menys de vint anys en tenia 1.200. L’anunci dels plans de tancament de Bosch a Castellet i la Gornal coincideixen amb la mobilització dels treballadors de la divisió Glass de la planta de Saint Gobain a l’Arboç, on també estan en risc mig miler de llocs de feina.