Dilluns, 21 de juny de 2021 - Edició 1061
La República

Els taxistes de Barcelona incorporen el Tesla Model 3 per augmentar el 56% de parc que ja circula amb energies netes

ACN Barcelona.-L’Institut Metropolità del Taxi (IMET) ha autoritzat el vehicle Tesla Model 3, que s’incorpora a la flota de taxis de l’àrea metropolitana de Barcelona a partir d’aquest mes. L’objectiu […]

Avatar
Agències 01/10/2020

ACN Barcelona.-L’Institut Metropolità del Taxi (IMET) ha autoritzat el vehicle Tesla Model 3, que s’incorpora a la flota de taxis de l’àrea metropolitana de Barcelona a partir d’aquest mes. L’objectiu és augmentar el parc que ja circula amb energies netes, actualment de prop del 56% dels taxis de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), segons dades de la institució. El Tesla Model 3 és un cotxe 100% elèctric i, per tant, d’emissions zero. L’IMET afirma que l’automòbil respon a les línies d’actuació que impulsen i promouen l’ús d’energies netes per a la mobilitat sostenible en el conjunt de les ciutats metropolitanes. És un vehicle de “gamma alta” per atendre un segment d’usuaris interessat en transports d’aquesta mena.

L’entitat també destaca que el cotxe té una autonomia que s’adapta “molt bé” a aquest tipus de transport i, a més, suposa un estalvi “important” en combustible i manteniment. Actualment el parc de taxis metropolità disposa de 45 cotxes elèctrics dels models Nissan e-NV200 (2), Nissan Leaf (19) i Tesla Model S (24).