Diumenge, 20 de juny de 2021 - Edició 1060
La República

Els socis del govern de Mataró discrepen sobre el tancament dels parcs infantils

ACN Mataró.-La polèmica sobre el tancament dels parcs infantils de Mataró ha arribat al sí del govern municipal (PSC i En Comú Podem). Els comuns reclamen públicament a l’alcalde la […]

Avatar
Agències 02/03/2021

ACN Mataró.-La polèmica sobre el tancament dels parcs infantils de Mataró ha arribat al sí del govern municipal (PSC i En Comú Podem). Els comuns reclamen públicament a l’alcalde la reobertura “immediata” de les àrees d’esbarjo o que com a mínim es fixi ja una data propera de reobertura. El cap de files d’ECP, Sergi Morales, afirma que la situació sanitària “ha canviat” respecte al juliol, quan es va decidir tancar aquests espais, i assegura que ara és moment de fer una “revisió” dels criteris del comitè tècnic d’emergència. Els comuns expliquen que han defensat aquesta posició “en els últims mesos a les reunions de govern”, però que davant la inacció de l’executiu local han decidit fer públiques les desavinences amb el grup socialista.

Sergi Morales defensa que la reobertura dels parcs infantils no és incompatible amb el fet de garantir la seguretat sanitària de la ciutadania i recorda que hi ha estudis que demostren el baix risc de contagi per contacte de superfícies, així com la millora de les dades sanitàries a la ciutat en les darreres setmanes.”Els infants de la ciutat estant patint com els que mes la situació per la pandèmia i hem de vetllar per la salut de tothom, però ara és el moment de començar una reobertura d’uns espais que els infants necessiten”, afirma el portaveu d’En Comú Podem en un vídeo penjat a les xarxes socials.