Dissabte, 18 de setembre de 2021 - Edició 1150
La República

Els sindicats rebutgen la intenció de Pastas Gallo de traslladar 37 treballadors a Còrdova

ACN Granollers.-Els sindicats CCOO i UGT han rebutjat aquest dimecres en un comunicat la intenció de Pastas Gallo de traslladar 37 treballadors de la planta de Granollers a Còrdova, en […]

Avatar
Agències 10/02/2021

ACN Granollers.-Els sindicats CCOO i UGT han rebutjat aquest dimecres en un comunicat la intenció de Pastas Gallo de traslladar 37 treballadors de la planta de Granollers a Còrdova, en el marc d’un pla per centralitzar a Andalusia els processos de pasta seca. En un comunicat, els dos sindicats lamenten que els plans de l’empresa suposen “la deslocalització d’una empresa històrica al Vallès Oriental” i demanen que, si no es pot revertir la decisió, aquests treballadors siguin traslladats a altres plantes de Granollers, Sant Vicenç dels Horts o Esparraguera. Pastas Gallo ha explicat als sindicats que vol reconvertir la fabricació de sèmola de Granollers en farinera, on es centralitzarà la producció, i que mantindrà l’elaboració de plaques i producte fresc.

Segons expliquen CCOO i UGT, la direcció de Pastas Gallo ha informat de l’inici “d’un procediment d’especialització industrial i de producció”, que implicaria fer un “trasllat col·lectiu per unificar a la fàbrica d’El Carpio (Còrdova) els processos de pasta seca, a excepció de paquets”. En aquest procés, 37 treballadors de la planta de Granollers, s’haurien de traslladar, també, a Còrdova. “Si no es possible rectificar la nova línia empresarial presa per la direcció, reclamem que aquests treballadors siguin recol·locats en altres plantes de la mateixa fàbrica de Granollers o les de Sant Vicenç dels Horts o Esparreguera”, diuen els sindicats.