Divendres, 22 d'octubre de 2021 - Edició 1184
La República

Els sindicats desconvoquen la vaga de divendres al Banc Sabadell per “donar una oportunitat a la negociació”

ACN Barcelona.-Els sindicats de treballadors al Banc Sabadell han decidit desconvocar la vaga general prevista per aquest divendres per “donar una oportunitat a la negociació”. Segons han explicat els representants […]

Avatar
Agències 14/10/2021

ACN Barcelona.-Els sindicats de treballadors al Banc Sabadell han decidit desconvocar la vaga general prevista per aquest divendres per “donar una oportunitat a la negociació”. Segons han explicat els representants dels treballadors, en la nova jornada de converses amb la direcció, l’entitat ha ofert una nova rebaixa dels afectats per l’ERO, que ara serien 1.440 persones. La xifra suposa una disminució de 115 sortides respecte a les xifres plantejades dimecres, i s’allunya de les 1.900 anunciades inicialment. Segons CCOO, la reducció encara és “insuficient” però s’acosta a la xifra dels 1.300 que consideren necessària per evitar acomiadaments forçosos.

A més, el sindicat ha indicat que també s’han plantejat millores en les prejubilacions i s’han acceptat primes d’entre 5.000 i 20.000 euros per les baixes incentivades. El procés de negociació encara segueix obert, i en principi s’ha de tancar durant el 15 d’octubre.