Dilluns, 20 de setembre de 2021 - Edició 1152
La República

Els sindicats demanen a Salut que el personal de Correus sigui considerat essencial i se’l vacuni aviat

ACN Barcelona.-CCOO i UGT han demanat al Departament de Salut que el personal de Correus sigui considerat essencial –en la línia d’altres col·lectius, policies, bombers, serveis d’emergència i professorat- i […]

Avatar
Agències 09/02/2021

ACN Barcelona.-CCOO i UGT han demanat al Departament de Salut que el personal de Correus sigui considerat essencial –en la línia d’altres col·lectius, policies, bombers, serveis d’emergència i professorat- i que també se’l prioritzi en els plans de vacunació establerts. En un comunicat conjunt, els dos sindicats assenyalen que són conscients que el personal no depèn directament de la Generalitat però subratlla que aquest col·lectiu sí consta com a essencial en el reial decret llei 13/2020 de 29 de març. “El treballadors i treballadores de Correus no només presten un servei essencial a la societat catalana, si no que també són un col·lectiu de risc davant del Covid-19 degut a la naturalesa de la seva activitat laboral”, defensen.

UGT i CCOO subratllen que el personal de correus és el segon col·lectiu més afectat i que està en “constant contacte” amb la ciutadania, motiu pel qual es poden transformar en “un important focus de propagació”.