Dilluns, 5 de desembre de 2022 - Edició 1593
La República

Els sindicats criden els treballadors de Banc Sabadell a mobilitzar-se el 18 d’octubre

ACN Barcelona – Els sindicats del Banc Sabadell anuncien l’inici de mobilitzacions el pròxim 18 d’octubre i insten l’empresa a millorar les condicions de treball, segons un comunicat firmat per […]

Agències 26/09/2022

ACN Barcelona – Els sindicats del Banc Sabadell anuncien l’inici de mobilitzacions el pròxim 18 d’octubre i insten l’empresa a millorar les condicions de treball, segons un comunicat firmat per la Intersindical-CSC, UGT, ALTA, CGT, CIG, LAB i ELA fet públic aquest diumenge al vespre. Les mobilitzacions busquen treure l’entitat financera de “l’immobilisme” i que prengui consciència de la “dramàtica” situació en què està la plantilla després dels últims ERO, pels “augments desorbitats de l’exigència i increment exponencial de les càrregues administratives”, fins al punt de ser “irrealitzables” durant la jornada. A més, denuncien que l’escalada de la inflació que els fa perdre poder adquisitiu com a la resta de la població.

Els sindicats s’han dirigit al conseller delegat, César González-Bueno, perquè s’impliqui en el conflicte. Els treballadors denuncien “la manca d’empatia, sensibilitat i respecte que han mostrat darrerament els directius dels departaments de relacions laborals i recursos humans”.

Els representants laborals asseguren que el personal empleat de banca pateix en primera persona les conseqüències de la “incoherència de les directrius” que “provoca la ira dels clients als quals no es poden atendre com cal”.

“El banc pretén que més de 13.000 persones continuem remant sense importar-li a on anem i gens disposat a resoldre les necessitats que hem posat sobre la taula”, lamenten els sindicats al comunicat conjunt.