Dilluns, 27 de setembre de 2021 - Edició 1159
La República

Els sindicats acusen Educació d’encobrir un cas d’assetjament laboral al Baix Llobregat

ACN Barcelona.-Els sindicats USTEC-STEs, CCOO, UGT, Intersindical-CSC, ASPEPC-SPS, CGT i ANPE han acusat aquest dimarts el Departament d’Educació d’encobrir un cas d’assetjament laboral al Baix Llobregat. Asseguren que ja fa […]

Avatar
Agències 03/12/2019

ACN Barcelona.-Els sindicats USTEC-STEs, CCOO, UGT, Intersindical-CSC, ASPEPC-SPS, CGT i ANPE han acusat aquest dimarts el Departament d’Educació d’encobrir un cas d’assetjament laboral al Baix Llobregat. Asseguren que ja fa més d’un any que tres treballadors van denunciar a Funció Pública el tracte que rebien per part del director del seu centre, i es queixen que la Secretaria General i la instructora del cas “ignoren els informes elaborats per una comissió d’experts de Funció Pública i eviten expedientar el director”. Segons diuen, hi ha un informe que evidencia accions “sostingudes en el temps susceptibles de ser tipificades com a faltes greus o molt greus dirigides cap als docents i personal laboral”.

A més, afegeixen que la Inspecció de Treball va avalar l’informe i va proposar una indemnització i la imposició de mesures correctores. Els sindicats han criticat que la Secretaria General d’Educació no obrís expedient i en el seu lloc, instruís una informació reservada, concloent que es van produir dues possibles faltes lleus no demostrables per prescripció de temps.