Dissabte, 31 de juliol de 2021 - Edició 1101
La República

Els segrianencs es podran moure dins la comarca i els transports públics funcionaran malgrat els controls

ACN Barcelona.-Protecció Civil de la Generalitat ha publicat un document amb indicacions sobre què es pot fer i què no al Segrià mentre duri el confinament decretat aquest dissabte. S’hi […]

Avatar
Agències 04/07/2020

ACN Barcelona.-Protecció Civil de la Generalitat ha publicat un document amb indicacions sobre què es pot fer i què no al Segrià mentre duri el confinament decretat aquest dissabte. S’hi indica que els segrianencs poden moure’s per dins de la comarca però no sortir-ne, així com que estarà permès creuar el Segrià per autopista i autovia, com ja ha avançat el conseller d’Interior, Miquel Buch, aquest matí. El document també especifica que els transports públics funcionaran malgrat els controls policials. Només es permet l’entrada i sortida de la comarca per anar a treballar, prestar seveis, per activitats comercials i econòmiques o bé per causes de força major, com ara sanitaris.

També queden restringides les visites a residències –no als centres de dies, que segons la consellera, Alba Vergés, quedaran tancats– però es permeten la resta d’activitats, fins i tot l’accés als parcs infantils, sempre que es compleixin les mesures de seguretat, higiene i distància.