Dijous, 16 de setembre de 2021 - Edició 1148
La República

Els sectors hoteler i de la restauració del Vallès Oriental aplaudeixen l’arribada del Doctor Music Festival a Montmeló

ACN Granollers.-Els sectors hoteler i de la restauració del Vallès Oriental es mostren “molt satisfets” per l’arribada del Doctor Music Festival a Montmeló el proper mes de juliol. Asseguren que […]

Avatar
Agències 03/04/2019

ACN Granollers.-Els sectors hoteler i de la restauració del Vallès Oriental es mostren “molt satisfets” per l’arribada del Doctor Music Festival a Montmeló el proper mes de juliol. Asseguren que suposarà una “activitat extra” per una època de l’any “amb poc moviment” i confien que edicions futures d’aquest certamen puguin celebrar-se al Circuit de Catalunya. “Esperem que no sigui flor d’un sol dia”, ha apuntat Enric Gisbert, president de l’Associció d’Hotels del Vallès Oriental que ha dit que preveuen que les reserves vagin creixent “de forma sostinguda” en els propers mesos. Amb tot, reconeix que l’entorn és “molt més obert que el d’Escalarre” i ofereix més alternatives d’allotjament que fins hi tot passen per la ciutat de Barcelona o el Maresme.

La notícia que el Dorctor Music Festival se celebrarà els propers 12, 13 i 14 de juliol a circuit de Montmeló ha arribat com un alè d’aire fresc pels sectors hoteler i de la restauració del Vallès Oriental. Consideren que és una notícia “excel·lent”, sobretot tenint en compte que durant el període estival hi ha “poc moviment” en els hotels i restaurants de l’entorn del Circuit de Catalunya.”Ens ajudarà molt a trencar l’estacionalitat que tenim”, afirma Enric Gisbert, president de l’Associació Hotels Vallès Oriental que confia que els tres dies de festival suposaran una injecció extra “d’activitat econòmica”. En aquesta mateixa línia s’expressa David Vázquez, president del Gremi d’Hosteleria d’aquesta comarca, que aplaudeix “que vingui un esdeveniment d’aquesta tipologia quan no toca” perquè tindrà una repercussió “molt important” en el comerç, els hotels i la restauració. “Vindrà més gent i gastarà diners a la zona i també hi haurà major despesa en el territori, suposant una entrada d’ingressos extres pels veïns i veïnes que també serà bo pels restauradors”, comenta.Expectatives elevadesPel que fa a les reserves hoteleres, les expectatives són força elevades. “A Escalarre parlaven de 1.500 places però no sabem com anirà aquí perquè allò és un coll d’ampolla i aquí ens trobem en un entorn molt més obert i amb més possibilitats d’allotjament”, comenta Enric Gisbert que posa com a exemple el Maresme o la ciutat de Barcelona. Amb tot, confia que en els proper mesos les reserves “aniran creixent de forma sostinguda” i recorda que el Vallès Oriental disposa de prop de 3.000 llits i és una comarca acostumada a acollir esdeveniments de primer nivell com el Mundial de Motociclisme o la Fórmula 1. Gisbert ha celebrat que el Circuit de Catalunya obri les seves portes al Doctor Music Festival perquè “s’han de buscar altres eines per finançar el Circuit”. Recorda que “és un espai a l’aire lliure molt gran en què s’hi poden fer moltes coses i amb moltes possibilitats”. Per això espera que puguin celebrar-se futures edicions d’aquest certamen a Montmeló. Vázquez també s’ha expressat en aquesta línia i ha elogiat la tasca que estan duent a terme els responsables del Circuit per buscar “alternatives més enllà del motor”. Tot i això ha destacat la necessitat que l’administració, el sector privat i les entitats del territori treballin coordinadament per convertir aquesta zona en un “pol d’atracció per a altres esdeveniments com aquest”. Així mateix planteja impulsar una campanya de comunicació similar a la que es fa des de fa anys coincidint amb els mundials de Fórmula 1 i el de Motociclisme que rep el nom de ‘Granollers és Motor’. “Hem de promoure la gastronomia local i els atractius culturals i esportius que tenim”, ha apuntat.