Dimecres, 28 de setembre de 2022 - Edició 1525
La República

Els restaurants i l’Ajuntament de Valls promocionen la calçotada per atreure visitants de forma immediata

ACN Valls.-L’Ajuntament de Valls i els restaurants del municipi han aprofitat l’aixecament del confinament comarcal per iniciar una campanya de promoció de les calçotades, a través dels mitjans de comunicació […]

Agències 17/03/2021

ACN Valls.-L’Ajuntament de Valls i els restaurants del municipi han aprofitat l’aixecament del confinament comarcal per iniciar una campanya de promoció de les calçotades, a través dels mitjans de comunicació i les xarxes socials, i atreure visitants durant aquest mes de març i principis d’abril. La ciutat insisteix que ho té tot llest per celebrar calçotades als establiments amb totes les mesures de prevenció i protecció de la salut. A la vegada es reactiven les rutes turístiques de cap de setmana al refugi antiaeri de la plaça del Blat, l’església de Sant Joan, Call Jueu, plaça de l’Oli i capella del Roser, i s’estrenen unes rutes autoguiades per carrers i zones històriques de Valls que els visitants poden fer amb el mòbil.

Els principals restaurants que ofereixen calçotades com un dels seus principals menús són Ca l’Àngel, Cal Ganxo, Fèlix, Cervelló, el Refugi, el Tast, Trispolet, Julià Malloll, Masia de Fontscaldes, Esportell del Bou i Luga.