Dimarts, 15 de juny de 2021 - Edició 1055
La República

Els Reis Mags d’Orient arriben a Tarragona en vaixell i prometen repartir regals a totes les cases

ACN Tarragona.-Els Reigs Mags d’Orient han arribat aquest dimarts a Tarragona per repartir regals i felicitat a totes les llars de la ciutat. Com ja és tradicional, ho han fet […]

Avatar
Agències 05/01/2021

ACN Tarragona.-Els Reigs Mags d’Orient han arribat aquest dimarts a Tarragona per repartir regals i felicitat a totes les llars de la ciutat. Com ja és tradicional, ho han fet en vaixell, a bord de l’embarcació Tarragona Blau del Port de Tarragona. Puntuals a les sis de la tarda i acompanyats de la seva cort han tocat terra al Serrallo, on els han rebut l’alcalde de la ciutat, Pau Ricomà, i el president de l’Autoritat Portuària de Tarragona, Josep Maria Cruset. Melcior, Gaspar i Baltasar s’han dirigit aleshores al Teatret del Serrallo, lloc on Ricomà els ha entregat les claus de la ciutat. Un cop fet l’acte protocol·lari, han començat a passar per totes les cases dels tarragonins.

Ricomà ha destacat que enguany els esperen “amb més il·lusió que mai” després d’un 2020 “difícil” en el qual “els nens s’han portat molt bé i s’han quedat a casa”. “Sempre han col·laborat en tot el que se’ls ha demanat, complint totes les normes per no perjudicar la gent que s’estimen”, ha remarcat el batlle. “Sé que no heu carregat gens de carbó perquè no hi ha cap nen ni cap nena que se’l mereixi”, ha assegurat.Per la seva banda, Melcior ha apuntat que els infants són “els grans herois” de la situació viscuda els últims mesos. “Les nostres carrosses vessen de regals”, ha avançat. Gaspar ha fet un discurs més social i ha destacat que en el viatge fins a Tarragona han trobat “massa conflictes i guerres”, per la qual cosa “tothom hi ha de posar un polsim de voluntat per tal que a tot el món la pau, el respecte i la llibertat siguin una constant diària”. Finalment, Baltasar ha posat de manifest que ho tenen “tot preparat” per fer arribar els regals a les cases amb l’ajut dels patges.