Dimarts, 28 de setembre de 2021 - Edició 1160
La República

Els regidors d’ERC de Cassà de la Selva volen donar les retribucions del març al geriàtric de Sant Josep

ACN Cassà de la Selva.-Els vuit regidors d’Esquerra a Cassà de la Selva (Gironès) donaran les seves retribucions del mes de març a la residència geriàtrica de Sant Josep. Es […]

Avatar
Agències 30/03/2020

ACN Cassà de la Selva.-Els vuit regidors d’Esquerra a Cassà de la Selva (Gironès) donaran les seves retribucions del mes de març a la residència geriàtrica de Sant Josep. Es tracta de 2.480 euros que no podran cobrar perquè aquest mes no s’ha fet el ple i per això volen que es destinin a la compra de material sanitari del centre de gent gran. En el cas en què aquestes necessitats estiguin cobertes, proposen que els diners es donin al CAP de Cassà per comprar material o “qualsevol iniciativa per la lluita contra la covid-19”. A més, els regidors han demanat al govern local que es puguin reunir a través d’un ple o d’una comissió informativa telemàtica per tal de compartir informació i resoldre dubtes.

Els regidors republicans de Cassà de la Selva (Gironès) destinaran les retribucions del mes de març a la compra de material sanitari de la residència geriàtrica de Sant Josep. Els vuit representants d’ERC al consistori han anunciat aquesta voluntat en un comunicat en què han animat a la resta de representants locals a fer el mateix. El grup ha anunciat que dedicaran 2.480 euros en total a aquesta finalitat, ja que no els poden cobrar perquè no s’ha celebrat el plenari ordinari del març.En el cas en què el geriàtric tingui les necessitats de material cobertes, els regidors d’ERC proposen que es destinin al CAP de Cassà de la Selva o a “qualsevol iniciativa per la lluita contra la covid-19” i que es consensuï amb els republicans.Per altra banda, els vuit regidors han insistit al govern local sobre la necessitat de trobar un espai de trobada entre tots els representants municipals. Des d’ERC aposten per fer un ple o una comissió informativa, sempre de forma telemàtica, per tal que el govern local pugui anunciar totes les accions, es puguin resoldre dubtes i debatin accions per fer front a la crisi.Algunes de les accions que proposen els vuit regidors d’Esquerra són ampliar els terminis de pagaments d’impostos i taxes municipals o aplaçar el període de cobrament de l’IBI. En l’àmbit social, proposen crear una xarxa de voluntaris, en el cas que no existeixi, per tal d’ajudar a persones vulnerables o soles. A més, recorden que ja havien plantejat una línia d’ajudes a autònoms i comerços locals i ajudes per cobrir la quota de l’IBI als petits comerços, així com subvencions per a pagar el lloguer de famílies amb una reducció d’ingressos a causa de la crisi sanitària.