Diumenge, 26 de setembre de 2021 - Edició 1158
La República

Els regidors de l’Ajuntament d’Agramunt renuncien a la seva assignació mentre duri l’estat d’alarma pel coronavirus

ACN Agramunt.-Els regidors de l’Ajuntament d’Agramunt (Urgell), tant del govern com de l’oposició, han decidit renunciar a la seva assignació com a edils mentre duri l’estat d’alarma pel coronavirus. Amb […]

Avatar
Agències 03/04/2020

ACN Agramunt.-Els regidors de l’Ajuntament d’Agramunt (Urgell), tant del govern com de l’oposició, han decidit renunciar a la seva assignació com a edils mentre duri l’estat d’alarma pel coronavirus. Amb aquesta mesura, que es va adoptar a proposta de l’equip de govern d’ERC i a la qual també s’han sumat els regidors de Junts per Agraumnt,, volen solidaritzar-se “amb tots els autònoms, treballadors i Pimes que s’han vist afectats per la pandèmia de la covid-19” i que “han vist reduïts els seus ingressos per no poder treballar amb normalitat”. La iniciativa s’aprovarà en la pròxima junta de govern i s’aplicarà des del 13 de març i fins que finalitzi l’estat d’alarma decretat pel govern espanyol.

Des de l’inici de l’emergència sanitària, l’Ajuntament d’Agramunt treballa per mantenir la normalitat i aconseguir tots els recursos i mesures necessàries per disminuir l’impacte econòmic i social provocat pel coronavirus. En aquest sentit, el consitori ha adoptat algunes mesures per pal·liar els efectes de la crisi del coronavirus a les famílies agramuntines com la d’ajornar els pagaments d’impostos i taxes municipals, decisió que es va prendre en la darrera junta de govern celebrada telemàticament.