Dijous, 28 de gener de 2021 - Edició 917
La República

Els propietaris de Mayoral compren el 5,8% d’Audax Renovables per més de 56 MEUR

ACN Barcelona.-Els propietaris de l’empresa de moda infantil Mayoral han comprat el 5,8% d’Audax Renovables per més de 56 milions d’euros, a 2,2 euros l’acció. L’operació s’emmarca en les inversions […]

Avatar
Agències 11/01/2021

ACN Barcelona.-Els propietaris de l’empresa de moda infantil Mayoral han comprat el 5,8% d’Audax Renovables per més de 56 milions d’euros, a 2,2 euros l’acció. L’operació s’emmarca en les inversions de la capçalera del hòlding empresarial de la família, Global Portfolio Investments, després de la seva sortida de MásMóvil i Duro Felguera en els últims mesos. La compra d’accions s’ha produït a través de la venda per part d’Eléctrica Nuriel, l’empresa controlada pel president i principal accionista d’Audax, José Elías. D’aquesta manera, el directiu manté el compromís de diluir la seva participació en l’empresa, però conserva el control de prop d’un 70% de l’accionariat.

Amb aquesta operació, Mayoral consolida la seva aposta per les energies renovables, un sector en creixement i amb “fortes” expectatives i un llarg recorregut en borsa, tant en el curt termini com en el mitjà i en el llarg. Per altra banda, l’empresa de moda infantil assumeix el compromís existent de ‘lock-up’ que manté José Elías a través d’Eléctrica Nuriel a conseqüència de l’operació d’emissió de bons eventualment convertibles en accions per un import de 125 milions d’euros que Audax va portar a terme a finals de novembre. L’operació va ser col·locada al 100% amb inversors institucionals i una demanda que va superar 2,4 vegades l’oferta. La compra per part dels propietaris de Mayoral permetrà a la companyia ampliar la seva base d’inversions i millorar la liquiditat del títol, així com donar un pas “molt significatiu” per consolidar la seva posició en el mercat com a grup energètic independent líder en el segment de petites i mitjanes empreses i amb capacitat per encapçalar la transició energètica a Europa.

Relacionats