Diumenge, 26 de setembre de 2021 - Edició 1158
La República

Els promotors del nou parc comercial de Tarragona també projecten un hotel

ACN Tarragona.-La firma holandesa Ten Brinke serà finalment la promotora del nou parc comercial que es projecta al pla parcial 10 (PP10) de Tarragona, on s’havia d’implantar Ikea. Després de […]

Avatar
Agències 05/04/2019

ACN Tarragona.-La firma holandesa Ten Brinke serà finalment la promotora del nou parc comercial que es projecta al pla parcial 10 (PP10) de Tarragona, on s’havia d’implantar Ikea. Després de segellar l’acord de compra dels terrenys amb els propietaris, la companyia ha avançat que el projecte inclourà àmplies zones a l’aire lliure on confluiran oferta comercial, hotelera, d’oci i de restauració amb l’objectiu de convertir-se “en un referent” per a la ciutat i en un “lloc de trobada” per a la ciutadania. En un comunicat, l’empresa ha explicat que el projecte tindrà com a referent el mar i que inclourà edificis avantguardistes i de disseny innovador.

Ten Brinke ha detallat que la zona comercial complementarà l’oferta existent a la ciutat, que la zona de restauració seguirà el model ‘food court’ i que els espais d’oci podrien incloure gimnasos, cinemes, oci virtual, trampolins, zones verdes o de jocs, a més d’un hotel que ampliarà la planta existent. El nou projecte es construirà entre la carretera T-11 i l’Anella Mediterrània de Campclar, just al davant del parc comercial de les Gavarres. L’empresa ha instat la ciutadania a aportar idees al projecte i, alhora, ha començat els tràmits per convocar un concurs arquitectònic entre estudis catalans perquè donin forma al projecte. A més, Ten Brinke preveu contactar en breu amb l’agrupació d’empresaris de Tarragona, botiguers i totes les associacions que vulguin conèixer els seus plans.