Dijous, 21 de gener de 2021 - Edició 910
La República

Els productors audiovisuals demanen mesures urgents per rellançar la CCMA i l’activació de la Taula de l’Audiovisual

ACN Barcelona.-Els productors audiovisuals han reclamat aquest dijous l’activació de la Taula de l’Audiovisual amb el 15 de febrer com a data límit. Davant la dramàtica situació de precarietat que […]

Avatar
Agències 26/11/2020

ACN Barcelona.-Els productors audiovisuals han reclamat aquest dijous l’activació de la Taula de l’Audiovisual amb el 15 de febrer com a data límit. Davant la dramàtica situació de precarietat que viu el sector, i en paraules de Raimon Masllorens president de PROA, “si el Pla Estratègic de l’Audiovisual no es tira endavant durant els pròxims mesos, a finals del 2021 ja no ens trobaran”. Els productors han demanat mesures urgents per rellançar la CCMA, el 2% del pressupost pel Departament de Cultura, incentius fiscals per a què les grans empreses del sector s’implantin a Catalunya i que la Llei General de l’Audiovisual contempli un 10% de la producció en llengües cooficials de l’Estat.

Aquest dijous s’ha celebrat el debat SOS Sector Audiovisual Català, organitzat per PROA, on representants polítics de totes les formacions parlamentàries i productors audiovisuals han exposat els seus arguments cara a cara.

Relacionats