Diumenge, 25 de setembre de 2022 - Edició 1522
La República

Els primers Premis El Temps de les Arts reconeixen cinc expressions artístiques d’arreu del territori

ACN Barcelona.-El portal digital ‘El Temps de les Arts’ ha organitzat l’entrega dels seus primers premis homònims, en què ha reconegut diverses expressions artístiques amb la col·laboració de la Federació […]

Agències 20/06/2021

ACN Barcelona.-El portal digital ‘El Temps de les Arts’ ha organitzat l’entrega dels seus primers premis homònims, en què ha reconegut diverses expressions artístiques amb la col·laboració de la Federació Llull. La gala, que s’ha emès aquest diumenge a la nit, ha servit per conèixer els premiats en aquesta primera edició els guardons, que s’han lliurat a sis punts diferents dels Països Catalans. Tots cinc guanyadors han rebut 3.000 euros i una obra de l’artista Perejaume.

A la Casa de la Vall d’Andorra s’ha entregat el Premi El Temps de les Arts en la categoria de Música Clàssica al compositor Benet Casablancas per a l’òpera ‘L’enigma di Lea’. A l’Alguer, s’ha lliurat la categoria de Música Popular a Ferran Palau i el seu disc ‘Kevin’. Rosa Cerarols i Pep Espelt, del Kovent de Cal Rosal (Berguedà) han rebut el premi de Patrimoni a l’església neobizantina de la Beneficència de València.El Palau dels Reis de Mallorca, a Perpinyà, ha estat l’escenari de l’entrega del premi d’Arts Escèniques a la companyia teatral Hermanas Picohueso, mentre que a la Llotja de Barcelona, Comas-Pont Arquitectes han recollit el d’Arquitectura per al projecte ‘Elpetitmiquel, nous espais d’aprenentatge’. En canvi, l’Associació per a la Recerca Biocultural i Artística de Rodes (ARBAR) ha estat reconeguda amb el premi d’Arts Visuals al Castell de Bellver de Palma.