Edició 1886

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 24 de setembre del 2023
Edició 1886

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 24 de setembre del 2023

Els preus dels lloguers pujaran a Barcelona entre un 15% i un 30% durant el Mobile, segons Engel & Völkers

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – Els preus dels lloguers pujaran a Barcelona entre un 15% i un 30% d’aquí a una setmana, coincidint amb la celebració del Mobile World Congress (MWC), segons les dades d’Engel & Völkers. La immobiliària espera que més de 200 assistents al congrés escolliran propietats de la seva cartera per allotjar-se a la capital catalana entre el 28 de febrer i el 3 de març. Segons les estimacions d’Albert González, director de la divisió a Barcelona, els congressistes llogaran propietats “en zones cèntriques i ben comunicades, principalment de l’Eixample Esquerre i les Corts, on els preus mitjans de lloguer oscil·len entre els 180 i 750 euros al dia a l’Eixample i entre els 200 i els 400 a les Corts”.

D’aquesta manera, els hostes pagaran entre un 15% i un 30% més del que seria habitual, un percentatge que, encara que creixi, no s’acosta a l’increment de fins al 70% de les edicions més concorregudes del Mobile, recorda González. “Abans es reservava a partir de setembre o octubre de l’any anterior, però ara hi ha molta precaució i es reserva quan s’apropa la data de l’esdeveniment”, assenyala.

Publicitat

L’habitatge més sol·licitat pels assistents al congrés és l’apartament de dues habitacions. En concret, han rebut reserves de congressistes “procedents del nord d’Europa, alemanys, francesos i britànics, encara que també alguns asiàtics i americans”.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió