Dijous, 22 d'octubre de 2020 - Edició 819
La República

Els preus del mercat immobiliari s’han mantingut estables durant l’estiu a Catalunya tot i la covid

ACN Barcelona.-Els preus del mercat immobiliari s’han mantingut estables durant l’estiu a Catalunya tot i la crisi social i econòmica provocada per la pandèmia de la covid-19. Així ho posa […]

Avatar
Agències 24/09/2020

ACN Barcelona.-Els preus del mercat immobiliari s’han mantingut estables durant l’estiu a Catalunya tot i la crisi social i econòmica provocada per la pandèmia de la covid-19. Així ho posa de manifest, si més no, l’enquesta ‘El sentiment del mercat dels professionals immobiliaris” dut a terme per les firmes del sector Uci i Sira. Una altra conclusió que s’extreu de l’estudi, segons els seus responsables, és que la compravenda d’habitatges de segona mà resisteix els efectes de la pandèmia. També apunta que la transacció entre particulars ha baixat i que les agències immobiliàries ja operen en més de 6 de cada 10 transaccions d’aquest àmbit que es duen a terme a Catalunya.

Un 32% dels professionals catalans considera que aquesta participació seguirà augmentat en els propers mesos. D’això se’n deriva, indiquen els responsables de l’informe, que la situació laboral a les agències immobiliàries “es manté molt estable”.

Relacionats