Dimarts, 30 de novembre de 2021 - Edició 1223
La República

Els Premis Nacionals de Comerç de la Generalitat distingeixen Roig Urban Confort i Casa Gispert amb 7.000 euros

ACN Barcelona.-Els Premis Nacionals de Comerç de la Generalitat, corresponents a la 20a i 21a edició, han distingit Roig Urban Comport i Casa Gispert, respectivament. El Govern, per mitjà del […]

Avatar
Agències 24/11/2021

ACN Barcelona.-Els Premis Nacionals de Comerç de la Generalitat, corresponents a la 20a i 21a edició, han distingit Roig Urban Comport i Casa Gispert, respectivament. El Govern, per mitjà del Departament d’Empresa i Treball, ha convocat enguany de manera conjunta els guardons corresponents a 2019 i 2020. El premi, dotat amb 7.000 euros, reconeix la trajectòria i rellevància al món del comerç, la vinculació al comerç de proximitat, l’adaptabilitat i innovació en la gestió i comercialització, així com la incorporació de solucions tecnològiques o d’experiències i productes personalitzats que responguin al canvi d’hàbits de consum i a la sostenibilitat mediambiental, econòmica i social.

La màxima distinció de la 20a edició ha estat per l’empresari figuerenc Miquel Roig Casademont, que ha rebut el Premi Nacional de Comerç 2019 per la seva trajectòria, donant continuïtat a l’activitat iniciada el 1869 amb Roig Urban Comfort. En aquesta edició també s’ha distingit a l’Associació de Comerç d’Alfarràs i al Gremi de Carnissers i Xarcuters Artesans de les Comarques Gironines. El premi de la 21a edició ha estat per l’empresa EYA Gispert SLU, que ha obtingut el Premi Nacional de Comerç 2020 per la trajectòria de Casa Gispert, que va començar el 1851. La botiga, especialista en fruita seca, ha sabut adaptar-se als canvis conservant la seva identitat.En aquesta edició, l’empresa Pantata Goup ha obtingut el Premi al Comerç més Innovador. Els altres premiats són la Unió de Botigues i Comerciants d’Igualada; el Gremi d’Empresaris i Xarcuters de Barcelona, i DinàmiG – Agència d’Innovació i Desenvolupament de la Garrotxa.La Generalitat també ha volgut atorgar enguany un reconeixement col·lectiu al sector del Comerç per l’esforç realitzat durant el confinament amb l’objectiu d’abastir la població en diversos àmbits i zones territorials.