Dimecres, 23 de juny de 2021 - Edició 1063
La República

Els Premis Max posposen la gala de la 23a edició al 7 de setembre a Màlaga

ACN Barcelona.-La Fundació SGAE, conjuntament amb l’Ajuntament de Málaga i el Teatro Cervantes de la ciutat, han anunciat que la gala de la 23a edició dels Premis Max de les […]

Avatar
Agències 06/05/2020

ACN Barcelona.-La Fundació SGAE, conjuntament amb l’Ajuntament de Málaga i el Teatro Cervantes de la ciutat, han anunciat que la gala de la 23a edició dels Premis Max de les Arts Escèniques es posposa inicialment al 7 de setembre. La gala estava prevista per al 29 de juny. Els organitzadors admeten que la celebració de la cerimònia, en qualsevol cas, està subjecta a l’evolució de les circumstàncies i a les directrius marcades per les autoritats sanitàries. L’ajornament respon a les restriccions sobre la celebració d’espectacles públics i a la lliure circulació de persones com a mesura preventiva pel coronavirus i per a garantir, en tot moment, la seguretat del públic, la dels artistes i la de totes les persones vinculades a l’organització dels premis.

Joaquín Casanova i Elisa Ramos, fundadors de la companyia de Granadina La Maquiné, especialista en teatre familiar, dirigiran la cerimònia dels XXIII Premis Max. El lema d’aquesta edició girarà sobre l’art d’escoltar. “La gala serà una reflexió sobre la societat en què vivim, contaminada pel soroll, la tecnologia i estímuls que ens bombardegen constantment”, han destacat Casanova i Ramos. Els guardons mantenen 19 categories a concurs i tres premis especials: el Premi Max d’Honor, que distingeix la trajectòria d’una persona per la seva aportació, entrega i defensa de les arts escèniques; el Premi Max Aficionat o de Caràcter Social, que engloba projectes a favor de la integració i la projecció social i companyies aficionades amb una excel·lent contribució a les arts escèniques, i el Premi Max del Públic, que es concedeix a l’espectacle que obtingui més vots del públic a través de l’aplicació online #VotaMax, oberta fins al 20 de maig de 2020.Aquest és el primer cop que la cerimònia dels Premis Max, guardons de caràcter itinerant, se celebra a Málaga. Coincidint amb el 150è aniversari del Teatro Cervantes, símbol de la cultura teatral de la ciutat, La Maquiné vol aprofitar aquest emplaçament per mostrar “una visió global d’Andalusia, que és plural i multicultural per naturalesa”. El caràcter itinerant dels Premis Max, un dels seus trets distintius, els ha portat al llarg de la seva història a fer parada a diferents punts de l’Estat, com Barcelona, Bilbao, Córdoba, Guadalajara, Las Palmas de Gran Canaria, Madrid, Sevilla, València, Valladolid, Vigo o Zaragoza. De fet, amb aquesta ja són cinc les vegades que Andalusia fa d’amfitriona del certamen.