Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023
Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023

Els premis de la Cambra de Comerç de Tortosa reconeixen set empreses ebrenques

|

- Publicitat -

ACN Tortosa – La Cambra de Comerç de Tortosa, a través dels ‘Premis Cambra 2022’, ha guardonat un total de set empreses de les Terres de l’Ebre en les modalitats d’Emprenedoria, Sostenibilitat, Millor Estratègia, Transformació Digital, Internacionalització, Responsabilitat Social Empresarial i Innovació. Prop de dos-cents empresaris de la zona s’han reunit en la gala de la setena edició d’aquests premis, presidida pel secretari de Territori, Urbanisme i Agenda Urbana de la Generalitat, Francesc Sutrias, així com de l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, i del president de la Cambra de Comerç de Tortosa, Francesc Faiges.

Les empreses guardonades són Calafat SA (Emprenedoria), Florettehortícola Navarraslu (Sostenibilitat), Bodegas y Destilerias Lehmann SA (Millor Estratègia), Pentamatik SCP (Transformació Digital), Coycama SL (Internacionalització), Remsa Memorial SA (Responsabilitat Social) i Nomen Foods SL (Innovació).

Publicitat

El jurat dels Premis Cambra 2022 també ha lliurat cinc reconeixements a aquelles empreses que han col·laborat amb el projecte de la Cambra ‘Productes Locals de Qualitat’. Les empreses guardonades en cadascuna de les categories han estat: Agrícolacatalana i Secció de Crèdit de Godall SCCL, Algueró Montesó SL, Agrícola Sant Vicenç SL (Vins i Olis Suñer), Sucesores de José M. Benet SLU (Xocolates Creo) i Turisevents 2013 SL (Musclarium SL).

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió