Diumenge, 26 de setembre de 2021 - Edició 1158
La República

Els podcasts de Ràdio Primavera Sound fan el salt a Spotify

ACN Barcelona.-Ràdio Primavera Sound ha arribat a un acord amb la plataforma Spotify per allotjar-hi en exclusiva els seus podcasts més populars. Des d’aquest dimecres s’hi poden escoltar diversos programes […]

Avatar
Agències 10/02/2021

ACN Barcelona.-Ràdio Primavera Sound ha arribat a un acord amb la plataforma Spotify per allotjar-hi en exclusiva els seus podcasts més populars. Des d’aquest dimecres s’hi poden escoltar diversos programes estrenats a l’emissora oficial del festival homònim, entre els quals n’hi ha dos en català: ‘Oye Polo’, amb l’humor de Maria Rovira (Oye Sherman) i Ana Polo, i ‘Gent de merda’, un espai d’entrevistes conduit per les periodistes Clàudia Rius, Paula Carreras, Rita Roig i Ofèlia Carbonell. Spotify segueix engreixant així el seu ingent catàleg de títols de podcast, que suma ja 2,2 milions a tot el món. Des del 2020 els usuaris mensuals de la plataforma que escolten aquests formats representen el 22% del total.

Altres programes de Ràdio Primavera Sound disponibles des d’ara a Spotify són ‘Deforme Semanal Idea Total’ (un dels més escoltats de tot l’Estat, amb Lucía Lijtmaer i Isa Calderón), ‘Tardeo’, ‘Ciberlocutorio’ i ‘Daniela en la Nube’.