Diumenge, 19 de setembre de 2021 - Edició 1151
La República

Els Pallaresos demana la presència de la UME a una residència de gent gran amb 20 positius de covid-19

ACN Els Pallaresos.-L’Ajuntament dels Pallaresos (Tarragonès) ha requerit la presència de la Unitat Militar d’Emergències (UME) a la residència de gent gran Nostrallar davant la situació “crítica” que es viu […]

Avatar
Agències 02/04/2020

ACN Els Pallaresos.-L’Ajuntament dels Pallaresos (Tarragonès) ha requerit la presència de la Unitat Militar d’Emergències (UME) a la residència de gent gran Nostrallar davant la situació “crítica” que es viu al centre, amb positius 20 de covid-19. Segons informa l’Ajuntament, la decisió s’ha pres per la “informació esbiaixada facilitada per la residència, les preocupacions rebudes per part dels familiars dels residents i treballadors del centre, la manca de mitjans del mateix ajuntament i l’augment exponencial de casos confirmats de coronavirus”. A més, el consistori també demana a l’exèrcit que s’ocupi de la desinfecció dels espais públics, locals municipals i carrers.

En un comunicat, l’Ajuntament explica que la subdelegació del govern espanyol ja s’ha posat en contacte amb el consistori “per coordinar tots els passos a seguir per aconseguir la presència de la UME com més aviat millor”.L’administració local diu que vol evitar les situacions “dramàtiques” viscudes a altres residències i que prendrà les mesures necessàries per aconseguir aquest objectiu. A més, el consistori apunta que continuarà col·laborant amb la residència i que la brigada municipal seguirà desinfectant les zones comercials i carrers del municipi durant els pròxims dies.