Edició 1780

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 10 de juny del 2023
Edició 1780

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 10 de juny del 2023

Els municipis del Segrià Sec demanen formar part de l’òrgan de govern del Fons de Transició Nuclear

|

- Publicitat -

ACN Lleida – La Comunitat de Municipis del Segrià Sec, que representa als municipis d’Almatret, Aspa, Llardecans, Maials, Sarroca de Lleida i Torrebesses, ha sol·licitat formar part de l’òrgan de govern del Fons de Transició Nuclear, organisme que està previst que es reuneixi a mitjans del mes d’abril per primera vegada. Aquesta reunió servirà per començar ha concretar el repartiment dels 24 milions d’euros anuals del Fons per finançar accions de desenvolupament socioeconòmic i de transició energètica a les zones afectades pel tancament de les centrals en funcionament a Catalunya. Aquest repartiment de recursos afecta a tots els municipis del Segrià Sec, tret d’Aspa, que no entra dins el radi d’afectació.

Des de la Comunitat de Municipis del Segrià Sec remarquen la necessitat de treballar de manera alineada des de totes les poblacions per destinar aquests recursos a projectes dissenyats des del territori per posar en marxa iniciatives que afavoreixin l’activitat econòmica i creïn ocupació.

Publicitat

Per tot plegat, el Segrià Sec considera “del tot necessari” que tant el Segrià com les Garrigues tinguin veu a la reunió de l’òrgan de govern del Fons, prevista per a mitjans d’abril. “És imprescindible que aquests fons serveixin per fer realitat projectes d’abast territorial ampli i que contribueixin a la diversificació econòmica del nostre territori”, ha afirmat el president del Segrià Sec, Mario Urrea.

<strong>Sobre la Comunitat de Municipis del Segrià Sec </strong>

La Comunitat de Municipis del Segrià Sec és un associació formada pels ajuntaments d’Almatret, Aspa, Llardecans, Maials, Sarroca de Lleida i Torrebesses. L’objectiu de la Comunitat és el foment i desenvolupament econòmic i social local, així com la promoció del turisme i el patrimoni cultural a la zona, per contribuir a la millora de la qualitat de vida de la ciutadania del territori.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió