Diumenge, 13 de juny de 2021 - Edició 1053
La República

Els municipis del Consorci del Besòs exigeixen responsabilitats per evitar que la recuperació del riu vagi ”enrere”

ACN Barcelona.-El Consorci del Besòs, que inclou Barcelona, Sant Adrià, Santa Coloma i Montcada i Reixac exigeix responsabilitats a les administracions competents però també a les empreses per evitar que […]

Avatar
Agències 12/12/2019

ACN Barcelona.-El Consorci del Besòs, que inclou Barcelona, Sant Adrià, Santa Coloma i Montcada i Reixac exigeix responsabilitats a les administracions competents però també a les empreses per evitar que els esforços dels darrers vint anys per a la recuperació del riu Besòs ”no vagin enrere”. Així ho ha explicat la presidenta del Consorci i tinenta d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona, Janet Sanz, que ha assegurat que l’incident al riu fruit de l’incendi a Montornès és un ”desastre ecològic” i que per això les quatre administracions locals es reuniran aquest divendres per anar ”de la mà” a reclamar aquestes responsabilitats. Sanz ha destacat els treballs que han permès que el Besòs deixés de ser ”un abocador” i poder preservar les espècies, la vida i l’ecosistema del riu.

Sanz ha recalcat que el Consorci del Besòs no és administració competent en aquesta qüestió però que són part afectada per la part baixa del riu.