Dilluns, 14 de juny de 2021 - Edició 1054
La República

Els Mossos que necessitin un PCR per reincorporar-se al seu lloc de treball es podran fer la prova en els propers dies

ACN Barcelona.-Els Mossos d’Esquadra que necessitin un PCR per reincorporar-se al seu lloc de treball es podran fer la prova en els propers dies, segons han explicat a l’ACN fonts […]

Avatar
Agències 04/05/2020

ACN Barcelona.-Els Mossos d’Esquadra que necessitin un PCR per reincorporar-se al seu lloc de treball es podran fer la prova en els propers dies, segons han explicat a l’ACN fonts del Departament de Salut, que vehicularà aquesta necessitat a través del programa Orfeu. Les proves les faran les mútues laborals al territori, han afegit les mateixes fonts. El TSJC ha fet diversos requeriments a petició de sindicats policials per fer proves als Mossos. La sala social va urgir el Departament d’Interior a proporcionar els suficients tests per fer la prova als agents que hagin estat en quarantena per haver mostrat símptomes o haver estat en contacte amb positius, però també va demanar fer la prova a tot el cos per aïllar els focus de contagi.

Aquest migdia, el conseller d’Interior, Miquel Buch, ha admès preocupació per no poder fer proves als agents, i ha remarcat que és Salut qui decideix els procediments. “Per nosaltres començaríem ara mateix” a fer els tests als agents, ha dit, “però és Salut qui ens ha de dir com s’han fer les proves”.