Dissabte, 25 de març de 2023 - Edició 1703
La República

Els Mossos investiguen uns incidents al barri del Bon Pastor de Figueres, quan anaven a un avís per un foc

ACN Figueres.-Els Mossos d’Esquadra investiguen uns incidents al barri del Bon Pastor de Figueres, després que rebessin un avís per un contenidor que estava cremant. Segons avança el Diari de […]

Agències 29/05/2021

ACN Figueres.-Els Mossos d’Esquadra investiguen uns incidents al barri del Bon Pastor de Figueres, després que rebessin un avís per un contenidor que estava cremant. Segons avança el Diari de Girona i ha pogut confirmar l’ACN, els fets es van produir pels volts de les dues de la matinada del passat divendres. Tres patrulles – dues de la Guàrdia Urbana i una de Mossos – van anar fins a la plaça Doctor Fleming de la capital de l’Alt Empordà, conjuntament amb els Bombers. Al arribar al lloc dels fets, un grup reduït de persones va disparar balins i un altre tipus de projectil que s’està investigant contra els agents i els cotxes que van quedar visiblement danyats. A més, també es van llançar algunes pedres.

Els Bombers van poder sufocar l’incendi ràpidament i els incidents no van anar a més. Ara els Mossos busquen els responsables dels trets, gràcies al visionat de les càmeres de seguretat que hi ha col·locades en vàries zones del barri del Bon Pastor. Aquest incident va passar unes hores més tard que la Guàrdia Urbana detingués tres persones en un altre carrer d’un barri de la zona oest.