Dijous, 23 de setembre de 2021 - Edició 1155
La República

Els Mossos investiguen el passeig amb cotxe patrulla de diversos nens al barri de la Mina de Sant Adrià de Besòs

ACN Sant Adrià de Besòs.-Els Mossos d’Esquadra estan investigant el passeig amb cotxe patrulla de diversos nens en una plaça del barri de la Mina de Sant Adrià de Besòs […]

Avatar
Agències 29/08/2020

ACN Sant Adrià de Besòs.-Els Mossos d’Esquadra estan investigant el passeig amb cotxe patrulla de diversos nens en una plaça del barri de la Mina de Sant Adrià de Besòs (Barcelonès). Un vídeo gravat des d’un balcó –que dura més de dos minuts i s’ha fet viral aquest dissabte a les xarxes socials- ha destapat el cas, tot i que el ‘passeig infantil’ és ja de fa unes setmanes, una nit de cap a finals de juny. En les imatges es pot veure com els infants s’amunteguen en diferents tandes al seient del copilot, com el cotxe fa diverses voltes a poca velocitat per la concorreguda plaça i com els nens arriben a parlar per l’altaveu del vehicle. La policia catalana assenyala que s’està indagant internament aquest cas “per si se’n deriven responsabilitats”.

Els Mossos d’Esquadra tenen prohibit pujar ciutadans als cotxes oficials i només es permeten excepcions en jornades de portes obertes, lúdiques o en casos especials reglats.