Dimarts, 27 de juliol de 2021 - Edició 1097
La República

Els Mossos d’Esquadra registren tretze fets delictius, majoritàriament furts, al Mobile World Congress

ACN Barcelona.-Els Mossos d’Esquadra han registrat tretze fets delictius, el 84,6% dels quals furts, en el marc del pla de seguretat establert per al Mobile World Congress. Dels tretze fets, […]

Avatar
Agències 01/07/2021

ACN Barcelona.-Els Mossos d’Esquadra han registrat tretze fets delictius, el 84,6% dels quals furts, en el marc del pla de seguretat establert per al Mobile World Congress. Dels tretze fets, a l’interior del recinte se n’han registrat quatre. El Pla Director de Seguretat dissenyat de manera coordinada pels diversos cossos policials s’ha estructurat en tres eixos, la protecció i prevenció adequada al nivell actual d’alerta antiterrorista, la prevenció i manteniment de l’ordre públic i la seguretat integral dels congressistes, que en un any encara marcat per la pandèmia ha superat la xifra dels 27.000. Durant els quatre dies de durada del certamen s’han activat 2.086 efectius policials.

Els congressistes disposen d’una oficina de denúncies a l’aeroport del Prat i un altra a l’interior del recinte firal, així com un telèfon d’assistència per aclarir dubtes o sol·licitar serveis d’emergència.D’altra banda, en el marc de l’MWC ha entrat en funcionament la nova unitat de drons dels Mossos, integrada dins l’àrea de mitjans aeris i al mateix hangar de l’aeroport de Sabadell que la d’helicòpters i la de seguretat aèria.