Divendres, 24 de març de 2023 - Edició 1702
La República

Els Mossos d’Esquadra investiguen un home de Pineda de Mar per falsificar una denuncia contra un web d’apostes

ACN Pineda de Mar.-Els Mossos d’Esquadra investiguen un home de 43 anys de Pineda de Mar (Maresme) com a presumpte autor d’un delicte d’estafa i un altre de falsificació documental. […]

Agències 03/10/2019

ACN Pineda de Mar.-Els Mossos d’Esquadra investiguen un home de 43 anys de Pineda de Mar (Maresme) com a presumpte autor d’un delicte d’estafa i un altre de falsificació documental. L’investigat va aprofitar una denúncia que havia interposat tres anys enrere, en va modificar algunes dades fonamentals i la va utilitzar per falsificar un document en què sostenia que una pàgina web d’apostes li havia fet càrrecs per valor de 4.000 euros. Quan els responsables del web van rebre el correu amb la denúncia, es van posar en contacte amb els Mossos d’Esquadra, que van detectar que era falsa. El Jutjat de Guàrdia d’Arenys de Mar s’ha fet càrrec del cas.

El presumpte autor del delicte va reutilitzar una denúncia que havia interposat per la sostracció de la seva motxilla amb les targetes de crèdit i el mòbil per falsificar-ne una de nova contra la pàgina web d’apostes en qüestió. L’home, de 43 anys i nacionalitat espanyola, va assegurar que havia sigut un furt perquè només així rebria les indemnitzacions de les asseguradores. Va ser l’advocat de l’empresa digital qui es va posar en contacte amb els Mossos d’Esquadra en rebre per correu la denúncia.