Dilluns, 27 de setembre de 2021 - Edició 1159
La República

Els Mossos celebraran al juny l’acte general del Dia de les Esquadres per no coincidir amb les campanyes electorals

ACN Barcelona.-Els Mossos celebraran al juny l’acte general del Dia de les Esquadres en lloc de fer-ho a l’abril per no coincidir amb les campanyes electorals, segons han explicat a […]

Avatar
Agències 04/04/2019

ACN Barcelona.-Els Mossos celebraran al juny l’acte general del Dia de les Esquadres en lloc de fer-ho a l’abril per no coincidir amb les campanyes electorals, segons han explicat a l’ACN fonts del Departament d’Interior. Sí que tindran lloc ara, la data habitual, les celebracions territorials a les diferents regions policials, així com als serveis centrals. Aquests actes seran entre el 9 i el 10 d’abril. El Dia de les Esquadres del 2018 tampoc es va desenvolupar de forma normal, ja que per aquelles dates estava vigent l’article 155. L’acte general va quedar ajornat inicialment, però finalment va quedar descartat perquè els Mossos van decidir a l’octubre celebrar una sèrie d’actes territorials de caràcter intern.

Així doncs, es van atorgar les medalles, les plaques i les felicitacions de forma interna, en bona mesura per la gestió dels atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils. Els Mossos van apuntar llavors que l’objectiu era que els agents fossin els “únics protagonistes”. Enguany es recupera la celebració general a Barcelona, però es farà dos mesos més tard.