Dijous, 17 de juny de 2021 - Edició 1057
La República

Els ministres de Turisme de la UE acorden poder fer “acords bilaterals” per reprendre la mobilitat a l’estiu

ACN Brussel·les.-Els ministres de Turisme de la Unió Europea han acordat poder fer “acords bilaterals” per reprendre la mobilitat a l’estiu. “Com més puguem fer junts, millor. Tanmateix, si hi […]

Avatar
Agències 20/05/2020

ACN Brussel·les.-Els ministres de Turisme de la Unió Europea han acordat poder fer “acords bilaterals” per reprendre la mobilitat a l’estiu. “Com més puguem fer junts, millor. Tanmateix, si hi ha alguna possibilitat d’arribar a acords bilaterals, especialment entre països on la situació epidemiològica sigui similar, hem de poder fer-ho també”, ha assegurat el titular de Turisme de Cròacia, Gari Capelli, com a representant de la presidència de torn després de la reunió dels titulars de Turisme dels 27. En la trobada, els ministres han constatat que els “acords bilaterals” són “el camí a seguir” per “accelerar” la recuperació del turisme a Europa.

“Som responsables i no volem prendre riscos innecessaris”, ha dit Capelli alhora que ha remarcat la necessitat de reprendre tan aviat com sigui possible el turisme.Els titulars de Turisme del bloc comunitari s’han reunit per debatre les recomanacions de la Comissió Europea per reprendre el turisme aquest estiu. Sobre aquesta qüestió, el ministre de Turisme de Croàcia ha admès que es necessitaran més trobades per avaluar com implementar-les.