Dimarts, 20 d'abril de 2021 - Edició 999
La República

Els ministres de Salut de la UE es reuneixen aquesta tarda per valorar les conclusions de l’EMA sobre AstraZeneca

ACN Brussel·les.-Els ministres de Salut de la Unió Europea faran una reunió extraordinària aquesta tarda per valorar les conclusions de l’informe del Comitè d’Avaluació de Riscos de Farmacovigilància de l’Agència […]

Avatar
Agències 07/04/2021

ACN Brussel·les.-Els ministres de Salut de la Unió Europea faran una reunió extraordinària aquesta tarda per valorar les conclusions de l’informe del Comitè d’Avaluació de Riscos de Farmacovigilància de l’Agència Europea del Medicament (PRAC, en les seves sigles en anglès) sobre la seguretat de la vacuna d’AstraZeneca. La reunió, convocada per la presidència de torn de la Unió Europea, que té Portugal, analitzarà els resultats de l’Agència Europea del Medicament (EMA) sobre els casos minoritaris i estranys de trombosis relacionats amb la vacuna. La roda de premsa de l’EMA es preveu a les 16 hores. Arran de la reunió de ministres europeus es retarda, també, el Consell Interterritorial de Salut.

En l’ordre del dia de la reunió del Consell Interterritorial figura en primer lloc, precisament, la qüestió de la vacuna AstraZeneca després del posicionament del PRAC. També s’abordarà la situació epidemiològica en general i l’ús concret de la mascareta en espais com platges i piscines.