Dimarts, 27 de juliol de 2021 - Edició 1097
La República

Els ministres de la UE mostren “força reticències” sobre fer pagar a llars i transport terrestre per contaminar més

ACN Brussel·les.-Els ministres de Medi Ambient de la Unió Europea (UE) han mostrat “força reticències” sobre la proposta de la Comissió Europea de crear un mercat d’emissions per a llars […]

Avatar
Agències 20/07/2021

ACN Brussel·les.-Els ministres de Medi Ambient de la Unió Europea (UE) han mostrat “força reticències” sobre la proposta de la Comissió Europea de crear un mercat d’emissions per a llars i transport terrestre. La proposta, que forma part del paquet climàtic que l’executiu comunitari va presentar la setmana passada, no ha estat ben rebuda per tots els ministres europeus, segons ha dit el titular de Medi Ambient d’Eslovènia, Andrej Vizjak, en representació de la presidència de torn de la UE. Després de la reunió dels ministres dels 27, Vizjak ha assenyalat que la proposta de fer pagar a llars i transport terrestre si volen contaminar més del permès és una de les que més controvèrsia genera entre els governs.

“No tots comencem en el mateix punt. No hi ha una solució per a tots”, ha dit el ministre eslovè, que ha subratllat que cal tenir en compte les “circumstàncies” de cada país en la transició ecològica.