Divendres, 3 de febrer de 2023 - Edició 1653
La República

Els Jardins de Pedralbes reinventen la il·luminació de Nadal i es converteixen en un bosc immersiu de llums

ACN Barcelona.-Els Jardins de Pedralbes han inaugurat aquest dimarts ‘Natura encesa’, una instal·lació lumínica que reinventa les llums de Nadal. El parc barceloní s’ha convertit en un bosc immersiu de […]

Agències 07/12/2021

ACN Barcelona.-Els Jardins de Pedralbes han inaugurat aquest dimarts ‘Natura encesa’, una instal·lació lumínica que reinventa les llums de Nadal. El parc barceloní s’ha convertit en un bosc immersiu de llums, que compta amb un milió de LED i més d’un quilòmetre de cablejat. Flors, bancs de peixos, voltors, cigonyes… tot d’elements fets de llum pretenen mostrar una representació de la vida al planeta i dels quatre elements l’aire, l’aigua la terra i el foc. Amb tot, es reivindica la biodiversitat i la conservació de l’espai natural des de la “critica mediambiental”. Així ho ha explicat responsable de la productora de la instal·lació, Iñaki Fernández, durant la inauguració.

Després de l’èxit de Santa Cruz de Tenerife i Madrid, la instal·lació ha aterrat a Barcelona en la seva edició ‘Life’, de manera que proposa un recorregut per submergir-se en els quatre elements de la terra. Per aquest motiu hi ha quatre zones diferenciades dedicades a cadascun dels elements. A la inauguració de la instal·lació hi ha assistit el regidor del districte de les Corts, Joan Ramon Riera, qui ha destacat la “mirada diferent” que aporta ‘Natura encesa’ al parc barceloní. “Barcelona és una ciutat que aspira a ser cosmopolita i el que ha de fer és portar noves mirades sobre els seus espais”, ha apuntat Riera. ‘Natura encesa’ s’adreça a tots els públics i es pot visitar de 18h a 22h fins al pròxim 9 de gener. L’organització ha destacat la “meravellosa” acollida que ha tingut entre el públic, ja que abans de la inauguració ja havien venut 50.000 entrades.