Diumenge, 1 d'agost de 2021 - Edició 1101
La República

Els ingressats per covid-19 als hospitals de l’Alt Penedès i el Garraf baixen a la meitat en les últimes tres setmanes

ACN Vilanova i la Geltrú.-Els pacients ingressats amb símptomes de covid-19 als hospitals de l’Alt Penedès i el Garraf han baixat a la meitat durant les últimes tres setmanes. Mentre […]

Avatar
Agències 23/11/2020

ACN Vilanova i la Geltrú.-Els pacients ingressats amb símptomes de covid-19 als hospitals de l’Alt Penedès i el Garraf han baixat a la meitat durant les últimes tres setmanes. Mentre el 5 de novembre hi havia 88 persones ingressades al conjunt dels tres centres, aquest dilluns el Consorci Sanitari ha notificat 44 casos. D’aquests, 28 són als hospitals Sant Camil de Sant Pere de Ribes i Sant Antoni Abat de Vilanova i la Geltrú, mentre que 16 corresponen a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès, a Vilafranca. Segons les dades notificades pel Consorci, des de l’inici de la pandèmia hi ha hagut 147 defuncions, deu més que tres setmanes enrere. Pel que fa al còmput d’altes des del març, se n’han donat 754, les quals signifiquen 158 més que a principis de mes.

El pic de casos al Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i el Garraf durant la segona onada de la pandèmia es va registrar el 2 de novembre, amb 95 persones ingressades. En aquell moment, els centres arrossegaven les conseqüències del brot de SARS-CoV-2 que es va detectar a Sant Camil a finals d’octubre. Des del 12 de novembre, els casos han anat setmanalment a la baixa.