Dilluns, 21 de juny de 2021 - Edició 1060
La República

Els hospitals del Camp de Tarragona incrementen la capacitat de fer operacions quirúrgiques

ACN Tarragona.-Els centres hospitalaris de la regió sanitària Camp de Tarragona incrementen a partir d’aquest dilluns les sessions d’operacions quirúrgiques amb l’objectiu de recuperar activitat, atès que la situació epidemiològica […]

Avatar
Agències 01/03/2021

ACN Tarragona.-Els centres hospitalaris de la regió sanitària Camp de Tarragona incrementen a partir d’aquest dilluns les sessions d’operacions quirúrgiques amb l’objectiu de recuperar activitat, atès que la situació epidemiològica per la covid-19 ho permet, segons el Departament de Salut. L’hospital Joan XXIII de Tarragona comptarà amb deu sales d’operacions al matí i amb onze a la tarda. Tot i això, el centre tarragoní mantindrà l’activitat de cirurgia major ambulatòria (CMA) derivada a les clíniques Viamed Monegal, Activa Mutua i Centre MQ Reus. De la seva banda, l’hospital Sant Joan de Reus comptarà amb deu sales d’operacions de matí al dia i amb dues de tarda.

El Pius Hospital de Valls tindrà dues sessions i mitja d’intervencions quirúrgiques al matí cada dia i dues de tarda de dilluns a dimecres. El centre de l’Alt Camp ha mantingut fins ara la cirurgia sense ingrés i des del 22 de febrer fa cirurgia amb ingrés.L’hospital de Santa Tecla de Tarragona es troba al 85% de la seva activitat quirúrgica màxima, mentre que el del Vendrell funciona amb tres sales d’operacions al matí, amb una sessió de tarda setmanal i amb tres sessions per setmana a la Policlínica.