Dissabte, 20 d'agost de 2022 - Edició 1486
La República

Els fets delictius es redueixen un 26% a Salou

ACN Salou – Els fets delictius han disminuït un 26% a Salou, al Tarragonès, i han baixat en totes les tipologies delictives. Així s’ha posat de manifest en la junta […]

Agències 06/07/2022

ACN Salou – Els fets delictius han disminuït un 26% a Salou, al Tarragonès, i han baixat en totes les tipologies delictives. Així s’ha posat de manifest en la junta de seguretat local ajust dimecres, on s’ha destacat “la bona coordinació” dels Mossos d’Esquadra amb Policia Local, la Policia Nacional i la Guàrdia Civil. L’alcalde Pere Granados ha remarcat que Salou “és una ciutat segura” i que compta amb una “òptima dotació d’agents” com a municipi més important de la costa catalana i el quart del litoral peninsular. Granados ha explicat que el dispositiu policial aquest estiu estarà més reforçat que en anys anteriors. També s’han creat dos nous aparcaments dissuasius al carrer Pompeu Fabra (100 places) i al Carrer Terrer (300 places).

El nombre d’efectius de Mossos d’Esquadra per garantir la seguretat aquest estiu a Salou és de 32 agents. També hi ha un reforç de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (Arro), que canvia l’horari i garanteix la cobertura per a les franges de l’oci nocturn. Els Mossos compten amb una bossa d’hores extraordinàries per incrementar els dispositius “allà on siguin necessaris”. La prioritat serà vetllar per la integritat física de les persones, la seguretat dins de l’oci nocturn pel que fa a violències sexuals, i el patrimoni. 

Granados ha agraït comptar amb una òptima dotació d’agents durant la campanya d’estiu perquè Salou es converteix en “el municipi amb més habitants de la província, superant Reus, Tarragona, Tortosa o qualsevol altra ciutat”, ha remarcat.

D’altra banda, la Policia Local de Salou té les competències de conscienciació i control, tant de vehicles com de vehicles de mobilitat personal, i les actuacions derivades del Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible, encaminades a millorar la circulació i la pacificació de diferents espais.