Dijous, 21 d'octubre de 2021 - Edició 1183
La República

Els esports d’aventura del Pallars Sobirà salven l’estiu amb un 80% dels serveis realitzats respecte de l’any 2019

ACN Sort.-La temporada d’esports d’aventura del Pallars Sobirà s’ha donat oficialment per finalitzada aquest dijous. A causa de la pandèmia ha sigut la més curta de la història dels esports […]

Avatar
Agències 15/10/2020

ACN Sort.-La temporada d’esports d’aventura del Pallars Sobirà s’ha donat oficialment per finalitzada aquest dijous. A causa de la pandèmia ha sigut la més curta de la història dels esports d’aventura. Les primeres empreses no van començar a operar fins al mes de juliol quan normalment ho fan al mes de març. Tot i això han pogut salvar la temporada d’estiu que han realitzat amb un 80% de serveis realitzats respecte de l’any 2019. Florido Dolcet, president de l’Associació d’Empreses d’Esports d’Aventura, ha explicat que no han arribat al 100% perquè moltes empreses no tenien la totalitat de la plantilla treballant. Pel que fa a l’ocupació durant tota la temporada (març-octubre) ha estat d’un 40%.

Dolcet ha explicat que han perdut tot el client estranger però que per contra molt client nacional els ha descobert.Pel que fa a la valoració global de la temporada, Dolcet ha dit que el sector “està satisfet” i ha destacat el “molt bon estiu” que han tingut a nivell de clients i de meteorologia.