Dimecres, 22 de setembre de 2021 - Edició 1154
La República

Els esplais de la Fundació Pere Tarrés fan unes “colònies confinades” aquest cap de setmana a través d’Instagram

ACN Barcelona.-Els esplais de la Fundació Pere Tarrés celebraran aquest cap de setmana unes “colònies confinades”. A través d’Instagram compartiran activitats i reptes per a tots els nens i famílies, […]

Avatar
Agències 03/04/2020

ACN Barcelona.-Els esplais de la Fundació Pere Tarrés celebraran aquest cap de setmana unes “colònies confinades”. A través d’Instagram compartiran activitats i reptes per a tots els nens i famílies, així com monitors que hi vulguin participar. L’objectiu és recrear l’ambient i els moments quotidians que es treballen en les colònies presencials. La iniciativa també compta amb la participació de diversos personatges mediàtics com Tomàs Molina, el músic Jan Garrido, del grup Xiula, el vicepresident d’Òmnium Cultural, Marcel Mauri, i el grup Roba Estesa, entre d’altres. Es podran seguir a través del perfil del Moviment de Centres d’Esplais Cristians Catalans.

L’eix principal de les activitats serà fer reflexionar els participants sobre quina societat volen un cop s’acabi el confinament i com fer arribar a la resta de la ciutadania els valors que es potencien als esplais.Les activitats seguiran un horari de participació i cada esplai comptarà amb un monitor o monitora que les coordinarà.