Dilluns, 27 de setembre de 2021 - Edició 1159
La República

Els equipaments cívics de la Generalitat reprenen les activitats incorporant la modalitat telemàtica

ACN Barcelona.-La xarxa d’equipaments cívics va reprendre l’activitat el juliol i durant el mes de setembre ha posat en marxa una nova programació adaptada al context actual de la pandèmia […]

Avatar
Agències 13/10/2020

ACN Barcelona.-La xarxa d’equipaments cívics va reprendre l’activitat el juliol i durant el mes de setembre ha posat en marxa una nova programació adaptada al context actual de la pandèmia de covid-19 potenciant algunes activitats telemàtiques. Als 145 equipaments s’han invertit més de 100.000 euros en tecnologia i els mitjans necessaris per fer les activitats seguint les mesures sanitàries marcades. També s’han programat tallers d’iniciació a les plataformes digitals per combatre la bretxa digital entre les persones grans, de manera que puguin seguir les activitats en línia i combatre l’aïllament. Entre aquests equipaments de la Generalitat hi ha oficines, casals cívics i de gent gran, cases del mar, hotels d’entitats, ludoteques i poliesportius.

Els equipaments ofereixen activitats presencials al 50% de l’aforament respectant les mesures de seguretat entre els usuaris i, segons l’activitat, incorporen l’opció telemàtica o mixta, on una part de les persones usuàries participen presencialment i l’altra part de manera telemàtica.Des del mes de juliol també funcionen amb normalitat els serveis de perruqueria i podologia, mitjançant la cita prèvia, així com el servei de cafeteria i menjador, d’acord amb les mesures dictades pel Procicat en funció de cada zona.