Dimecres, 4 d'agost de 2021 - Edició 1105
La República

Els editors de revistes i digitals reclamen el suport de l’Administració en un moment “extremadament difícil”

ACN Barcelona.-Els editors de revistes i digitals han reclamat el suport de l’Administració en un moment “extremadament difícil” marcat per la pandèmia de la covid-19. L’assemblea general de l’Associació de […]

Avatar
Agències 30/06/2021

ACN Barcelona.-Els editors de revistes i digitals han reclamat el suport de l’Administració en un moment “extremadament difícil” marcat per la pandèmia de la covid-19. L’assemblea general de l’Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC), entitat que representa 119 revistes i 115 digitals, ha servit per constatar la “solidesa i cohesió” del sector i, en boca del seu president, Germà Capdevila, ha apostat per la col·laboració entre mitjans per aguantar “el xàfec”. També ha instat els membres del col·lectiu a no “afluixar” i a mantenir “el múscul tensat”, tot reconeixent que el sector s’enfronta a “desafiaments importants” per als quals caldrà estar “a l’altura de les circumstàncies”.

L’associació ha adaptat les seves accions a les circumstàncies de la covid-19 per seguir treballant per la presència i visibilitat de les seves capçaleres amb projectes com l’iQUIOSC.cat en ruta, que porta les revistes a pobles on no arriben per falta de punts de venda, o la campanya ‘Ara que el camí fa pujada, revista’ per reivindicar el valor de les revistes en uns dies en què “més que mai cal espai per a la reflexió”.