Dimecres, 22 de setembre de 2021 - Edició 1154
La República

Els dispositius policials conjuntes a l’Hospitalet han permès reduir un 17% els delictes durant l’estiu

ACN Barcelona.-El dispositiu conjunt de seguretat que un estiu més han fet els Mossos d’Esquadra, la Guàrdia Urbana i la policia espanyola a l’Hospitalet de Llobregat ha permès reduir un […]

Avatar
Agències 09/10/2020

ACN Barcelona.-El dispositiu conjunt de seguretat que un estiu més han fet els Mossos d’Esquadra, la Guàrdia Urbana i la policia espanyola a l’Hospitalet de Llobregat ha permès reduir un 17% els delictes. Concretament, entre el 29 de maig i el 30 de setembre, la coordinació policial entre els tres cossos en l’anomenat pla ADOS ha reduït un 38% els furts a la via pública, un 33% els robatoris amb força i un 25% els robatoris amb violència. Durant els quatre mesos del pla, el nombre de detinguts ha pujat un 19% i un 40,2% les identificacions. També ha pujat, en aquest cas un 7,4%, la resolució dels fets delictius. En total, els tres cossos policials han fet 150 operacions conjuntes en llocs de gran concurrència i 238 inspeccions d’establiments.

El pla, anomenat ODOS, es fonamenta en tres pilars: la prevenció de delictes a la via pública, la vigilància en els espais públics i el control de l’activitat en establiments públics.