Dissabte, 18 de setembre de 2021 - Edició 1150
La República

Els diputats dels comuns donaran les dietes de desplaçament de març a l’Hospital Clínic

ACN Barcelona.-Els diputats de Catalunya En Comú Podem donaran les dietes de desplaçament corresponents al març al projecte d’assistència mèdica i d’investigació de la covid-19 a l’Hospital Clínic. Tot plegat, […]

Avatar
Agències 03/04/2020

ACN Barcelona.-Els diputats de Catalunya En Comú Podem donaran les dietes de desplaçament corresponents al març al projecte d’assistència mèdica i d’investigació de la covid-19 a l’Hospital Clínic. Tot plegat, després que la Mesa acordés, per iniciativa del president de la cambra, Roger Torrent, que tots els parlamentaris donessin l’import d’aquest complement del març i l’abril a combatre la pandèmia, sense que s’hagi acabat de concretar encara quina fórmula s’utilitzarà per aquest mes. Reclamen que l’import vagi al Departament de Salut. De moment, CatECP ha traspassat els diners corresponents a les dietes al Clínic, que ha engegat una campanya de micromecenatge per recaptar fons per a despeses assistencials, materials i investigació contra el virus.

El grup parlamentari demana que aquesta mesura s’apliqui mentre duri el confinament i no es reprengui l’activitat normal del Parlament. I, també, que enlloc de derivar la decisió a la voluntat individual de cada diputat, l’import d’aquest complement es traspassi directament al Departament de Salut per a que es destini allà on faci més falta. Aquesta proposta serà abordada a la Mesa de la propera setmana.