Dimarts, 27 de setembre de 2022 - Edició 1524
La República

Els diputats de Junts de Lleida fan una reunió de treball a les Borges Blanques per preparar l’inici del curs polític

ACN Les Borges Blanques.-Els diputats de JxCat a la demarcació de Lleida han fet una reunió de treball a les Borges Blanques per preparar l’inici del curs polític. Acompanyats del […]

Agències 17/09/2021

ACN Les Borges Blanques.-Els diputats de JxCat a la demarcació de Lleida han fet una reunió de treball a les Borges Blanques per preparar l’inici del curs polític. Acompanyats del president del grup parlamentari, Albert Batet, els diputats Ramon Tremosa, Cristina Casol, Jordi Fàbrega, Anna Feliu i Joan Carles Garcia han fixat els eixos de treball sobre els reptes i necessitats de les comarques de Ponent. Segons la formació han tractat temes com la candidatura de Catalunya als JJOO d’Hivern, que volen “garantir que sigui un èxit”, o bé la reforma de la política agrària comuna i la millora de les infraestructures. “Ens cal estar atents a les demandes del territori per recollir les seves propostes i preocupacions i donar-hi resposta des del Parlament”, ha dit Batet.

Segons Batet, cal crear oportunitats a tot el territori “per garantir que tothom pugui desenvolupar el seu projecte vital i professional, visqui on visqui”. També ha destacat la importància d’impulsar les infraestructures digitals per assegurar la connectivitat com a “motor de desenvolupament econòmic” i aconseguir una major “cohesió territorial”.Abans de la reunió, els diputats han visitat el mercat i l’Ajuntament de Cervera, juntament amb el tinent d’alcalde, Ramon Augé; l’alcalde d’Estaràs, Jaume Trilla; el cap de la vegueria de Junts per Catalunya les Terres de Lleida, Eloi Bergós; i la secretària d’organització a la vegueria, Lídia Aixalà. Després, a les Borges Blanques, han estat acompanyats de l’alcaldessa, Núria Palau; i del president del Consell Comarcal de les Garrigues, Jaume Setó.