Diumenge, 1 d'agost de 2021 - Edició 1102
La República

Els continguts d’esports retornen a les direccions dels mitjans de la CCMA

ACN Barcelona.-El Consell de Govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals ha acordat aquest dimecres al matí retornar a les direccions de la televisió i la ràdio els continguts […]

Avatar
Agències 01/07/2020

ACN Barcelona.-El Consell de Govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals ha acordat aquest dimecres al matí retornar a les direccions de la televisió i la ràdio els continguts d’esports. “Tot i els avenços en la col·laboració entre els mitjans per a la creació i difusió de continguts de manera transversal i multiplataforma, implantats el 2016, la limitació de la capacitat d’adquisició de drets esportius i d’altres continguts externs per part de la CCMA ha condicionat fortament l’oferta de continguts d’esports, amb una afectació més alta que en cap altre àrea de continguts”, precisen en un comunicat. En aquesta situació, les àrees d’Esports seran dirigides des de les direccions dels mitjans, com la resta de continguts de la CCMA.

Al capdavant de les àrees d’Esports, mantenen la seves responsabilitats Bernat Soler a TV3 i Xavier Campos a Catalunya Ràdio, alhora que Àlex Castells continua com a responsable de la redacció d’Esports de TV3.El passat 19 de juny a la comissió de control de la CCMA, la presidenta en funcions, Núria Llorach, va explicar que fa unes setmanes que es va encarregar a l’àrea d’esports un pla estratègic per l’àmbit esportiu de la CCMA. “La reorganització de l’àmbit esportiu serà en funció de les prioritats que tingui la Corporació i no estaran vinculades a la renúncia del director. Jo personalment crec que no es pot prescindir del Canal Esports 3”, ha afegit.