Dissabte, 1 d'octubre de 2022 - Edició 1528
La República

Els comuns demanen explicacions a Borràs sobre els triennis al Parlament: “No podem permetre ni un escàndol més”

ACN Barcelona – El portaveu de Catalunya en Comú, Joan Mena, ha assegurat que demanaran explicacions a la Mesa del Parlament i a la presidenta de la cambra, Laura Borràs, […]

Agències 07/03/2022

ACN Barcelona – El portaveu de Catalunya en Comú, Joan Mena, ha assegurat que demanaran explicacions a la Mesa del Parlament i a la presidenta de la cambra, Laura Borràs, sobre el funcionament dels triennis al Parlament. Segons ha avançat l’ACN, hi ha 43 treballadors que cobren més diners d’antiguitat que de sou base després de la reforma del sistema del novembre passat. “Després de la polèmica de les llicències d’edat no podem permetre ni un sol escàndol més en relació a privilegis de treballadors que impliquin diners públics”, ha avisat el portaveu de CatComú. En roda de premsa Mena ha demanat a Borràs que “no amagui el cap sota l’ala” i “busqui solucions”.

El portaveu de CatComú ha remarcat que és “inèdit” que els grups parlamentaris s’assabentin de la informació “en comptagotes” i no tota de cop “com hauria de ser preceptiu”.