Dijous, 24 de juny de 2021 - Edició 1064
La República

Els comuns condemnen els aldarulls i avisen que cal abordar “el malestar social” de tota una generació

ACN Barcelona.-Els comuns han condemnat aquest dilluns els aldarulls del cap de setmana passat, incidint especialment en l’intent de cremar una furgoneta de la Guàrdia Urbana de Barcelona, amb un […]

Avatar
Agències 01/03/2021

ACN Barcelona.-Els comuns han condemnat aquest dilluns els aldarulls del cap de setmana passat, incidint especialment en l’intent de cremar una furgoneta de la Guàrdia Urbana de Barcelona, amb un agent a dins. El portaveu de la formació, Joan Mena, ha qualificat el fet “d’intolerable” i ha valorat positivament que la persona en qüestió no hagi pres mal. Això sí, el partit ha avisat que cal abordar “el malestar social” de tota una generació que es va mobilitzar de forma pacífica. En aquest sentit, Mena ha defensat que s’ha de convertir les seves “reivindicacions” en “polítiques públiques”. “Parlaven de la llibertat de Hasel, però també d’altres drets fonamentals”, ha recordat.

De fet, també ha subratllat que ja hi ha dues propostes que estan sobre la taula. És el cas de la regulació de lloguers i la derogació de la reforma laboral. Mena ha instat els socialistes a “complir els compromisos” assolits. “Anem tard, però continuarem treballant”, ha assegurat.Pel que fa a les reunions convocades aquest dilluns per abordar el tema, Mena confia que el diàleg “fructifiqui”. En el cas que es facin canvis en els protocols d’actuació, espera que aquests puguin “garantir” els drets de la societat i compaginar-los amb el dret a la mobilització.